سرآشپز

نام غذا: مرغ سوخاری لوله ای

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، کره به مقدار لازم، روغن به مقدار لازم، پودر سوخاری به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را تمیز می کنیم. سپس استخوان های جناغ و بال ها را به دقت جدا می کنیم تا به سینه صدمه ای نرسد. بعد روی سینه نایلون می گذاریم و با گوشت کوب بر جسته می زنیم تا خوب نرم شود. سپس کره را به صورت ورقه های نازکی بریده و روی مرغ می مالیم. بعد نمک زده و مرغ را لوله می کنیم. تخم مرغ را می زنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. بعد مرغ لوله شده را به آن آغشته می کنیم. در آخرمرغ را به مخلوط  پودر سوخاری، نمک و فلفل  کاملا آغشته می کنیم. ماهی تابه را روی حرارت قرار داده و روغن را می ریزیم. وقتی روغن داغ شد مرغ را سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا