سرآشپز

نام غذا: سوپ نودل مرغ

مواد لازم: نودل ۱۰۰ گرم، سینه مرغ ۱ عدد، سیب زمینی ۱ عدد، هویج ۲ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا هویج و سیب زمینی را درشت خرد کرده و با ۲ لیوان آب می پزیم. پیاز و سیر را خرد کرده و در ظرف دیگری مرغ، پیاز، سیر، نمک و فلفل را همراه ۴ لیوان آب می پزیم. پس از پختن مرغ را خرد کرده و دوباره به آب مرغ  اضافه می کنیم. نودل را طبق دستور العمل روی بسته بندی می پزیم. بعد نودل، سیب زمینی و هویج را به مرغ اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا سوپ کاملا جا بیفتد. سوپ نودل مرغ را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه ماست سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا