سرآشپز

نام غذا: ماهی قزل آلا با آرد

مواد لازم: ماهی قزل آلا ۱ عدد، آرد گندم یک سوم پیمانه، تمر هندی آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری، پودر سیر  یک دوم قاشق چای خوری، روغن به مقدار لازم، سرکه به مقدار لازم، نمک ۱ قاشق چای خوری، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پودر سیر، نمک و سرکه را به تمر هندی آب کرده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس شکم و روی ماهی را به سس تمر هندی که آماده کرده ایم کاملا آغشته کرده و حدود یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود. به آرد پودر سیر و فلفل اضافه می کنیم. سپس ماهی را در آرد غلت می دهیم  تا کاملا به آرد آغشته کرده و  در روغن داغ قرار می دهیم. حرارت را کم کرده و در ظرف را می گذاریم تا خوب پخته شود.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا