سرآشپز

نام غذا: سوپ نخود

مواد لازم: نخود پخته ۲ پیمانه، پیاز کوچک ۱ عدد، هویج ۱ عدد، کرفس ۱ ساقه، سیر ۱ بوته، جعفری خرد شده یک دوم پیمانه، رزماری ۲ قاشق مربا خوری، آب مرغ ۸ پیمانه، لیمو ترش ۱ عدد، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا هویج، کرفس و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم. سیر ها را به روغن آغشته کرده ودر فویل می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد کباب می کنیم. در قابلمه روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا داغ شود. سپس پیاز، هویج و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت می دهیم. بعد نخود، سیر، رزماری و آب مرغ را اضافه می کنیم. حدود ۲۰ دقیقه بعد که سوپ پخت داخل مخلوط کن ریخته و به صورت پوره در می آوریم. پوره را به قابلمه برگردانده و جعفری، آب لیمو و پوست رنده شده لیمو را اضافه کرده و هم می زنیم. سوپ نخود را در ظرف مورد نظر ریخته و با نخود و جعفری تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا