سرآشپز

نام غذا: حلوای بادام

مواد لازم: آرد سفید ۵۰۰ گرم، کره ۳۵۰ گرم، هل کوبیده ۲ قاشق سوپ خوری، پودر زنجبیل ۲ قاشق سوپ خوری سر خالی، خلال بادام ۱۰۰ گرم، ، پودر پسته به مقدار لازم،  پودر قند به مقدار لازم، پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا آرد را در تابه ای روی حرارت ملایم بدون کره تفت می دهیم تا زمانی که کرم رنگ شود. سپس آرد تفت داده شده را الک می کنیم تا بدون گلوله باشد. آرد  را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته کره را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. سپس هل، زنجبیل و خلال بادام را افزوده و تفت می دهیم. بعد پودر قند الک شده را ریخته و هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از آماده شدن حلوا را درون ظرفی که چرب کرد ه ایم ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم. ظرف را تکان می دهیم تا همه مواد به طور یکنواخت در ظرف پخش شوند. اجازه می دهیم حلوا در دمای اتاق خنک شود. بعد از سرد شدن روی حلوا را با کارد به شکل چهار گوش یا لوزی برش می دهیم. کارد کوچکی را به طور افقی زیر ردیف دوم فرو برده و می کشیم تا برش های حلوا از سینی جدا شود. سپس حلوا ها را در سینی دیگری می چینیم. دو تکه کاغذ به طول سینی بریده و با یکی از کاغذ ها نیمی از حلوا ها را پوشانده و با الک پودر قند را می ریزیم. دوباره این کار را تکرار کرده و به جای پودر قند پودر کاکائو را می ریزیم. در آخربا  پودر پسته  تزیین را تکمیل می کنیم.

* می توانیم از روغن به جای کره استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا