سرآشپز

نام غذا: کوکوی مرغ

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، تخم مرغ ۴ عدد، زرشک ۲ قاشق غذا خوری، پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری، ماست ۲ قاشق غذا خوری، دارچین یک چهارم قاشق چای خوری، جوش شیرین یک هشتم قاشق چای خوری، گردوی خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را می زنیم تا مخلوط شوند. سپس به ترتیب پیاز، گردو، زرشک، ماست، نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر مرغ را که پخته و خرد کرده ایم را همراه با آب لیمو افزوده و مخلوط می کنیم. سپس مواد را در روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم تا ضخامت یکسان شود. هر دو طرف کوکو را سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا