سرآشپز

نام غذا: سالاد مرغ و برنج

مواد لازم: برنج ۲ پیمانه، ران مرغ پخته ۱ عدد، سیب زمینی متوسط  پخته ۱ عدد، هویچ پخته ۲ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، کنسرو ذرت یک دوم پیمانه، نخود سبز یک دوم پیمانه، پنیر صبحانه رنده شده یک دوم پیمانه، شیر ۱ پیمانه، ماست ۱ پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: برنج را به مدت یک ربع بدون نمک در آب خیس کرده سپس به صورت کته می پزیم. سبزیجات و ران مرغ  را به صورت نگینی خرد می کنیم. کته را در ظرف مورد نظر ریخته و مرغ، ذرت، نخود سبز، هویچ و سیب زمینی را همراه با شیر، فلفل دلمه ای ، پنیر، نمک و فلفل اضافه می کنیم. ماست را خوب می زنیم تا صاف و یکدست شود. سپس روغن زیتون را به ماست افزوده و هم می زنیم تا سس ماست آماده شود. سس را به باقی مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم بگیرد. سپس با جعفری تزیین می کنیم .

الناز اشراقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا