سرآشپز
نام غذا: ادویه پلو با سبزیجات
مواد لازم: برنج قهوه ای دو و یک دوم پیمانه، ساقه کرفس ۳ عدد، پیاز ۱ عدد، فلفل سبز ۱ عدد، هویج ۲ عدد، قارچ خرد شده ۱ پیمانه، سیر رنده شده ۲ حبه، روغن ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری، سس سویا یک چهارم پیمانه، مریم گلی یک سوم قاشق چای خوری، اکلیل کوهی یک سوم قاشق چای خوری، فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه: برنج را با سه و نیم پیمانه آب، کمی نمک و ۲ قاشق روغن در قابلمه ای در بسته روی شعله ملایم می گذاریم تا به صورت کته بپزد. سبزیجات را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سس سویا، فلفل، اکلیل کوهی و مریم گلی را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس برنج را افزوده و مخلوط می کنیم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم کمی بیشتر بپزد. این غذا با سالاد و سس ماست بسیار لذیذ می شود.
*اگر سس سویا نمک نداشته باشد هنگام تفت دادن سبزیجات به مقدار لازم نمک اضافه می کنیم.
الناز اشراقی