سرآشپز
نام غذا: سوپ نخود فرنگی و رزماری
مواد لازم: نخود فرنگی پخته شده۴۲۰ گرم، روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری، سیر۵ حبه، رزماری خرد شده یا خشک شده ۱ قاشق غذاخوری، فلفل قرمز یک دوم قاشق چای خوری، آب مرغ ۳ تا ۴ پیمانه، آب لیمو به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیرها را ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم تا طلائی شود. سپس رزماری و فلفل را افزوده و حدود ۱ دقیقه هم می زنیم. بعد نخود را ریخته و هم می زنیم. پس از ۲ دقیقه آب مرغ و نمک را افزوده و بعد از جوشیدن حرارت را کم می کنیم. نیم ساعت بعد که سوپ جا افتاد از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود. سوپ را در مخلوط کن ریخته و به شکل پوره در می آوریم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و آب لیمو را اضافه می کنیم.
الناز اشراقی