سرآشپز

نام غذا: سوپ لپه

مواد لازم: لپه یک دوم پیمانه، بلغور ۱ پیمانه، هویج ۱ عدد، کرفس خرد شده ۱ پیمانه، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لپه و بلغور از قبل خیس شده را در ظرف های جدا همراه زردچوبه می پزیم. بلغور کمی که پخت هویج رنده شده و کرفس را اضافه می کنیم. وقتی لپه کاملا پخت همراه زنجبیل، نمک و فلفل به مخلوط مواد اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم سوپ کاملا جا بیفتد. حدود ۲ ساعت بعد سوپ آماده شده را  در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم. سوپ همراه آب لیمو و نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا