سرآشپز

نام غذا: توپک پنیری برنج

مواد لازم: برنج پخته شده ۴ پیمانه، کالباس ۲۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، پنیر موتزارلا رنده شده ۱۵۰ گرم، جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری، آرد ۳ قاشق غذا خوری، بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری، پودر سیر ۱ قاشق چای خوری، پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد سوخاری: پنیر موتزارلا تکه تکه شده ۳۰۰ گرم، پودر سوخاری ۱ پیمانه، آرد ۱ پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه: ابتدا کالباس خرد شده، جعفری، پنیر موتزارلا  رنده شده ، تخم مرغ، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را به برنج افزوده و مخلوط می کنیم. دست خود را کمی خیس کرده یا روغنی می کنیم. سپس مقداری از مواد برداشته و کف دست کمی باز می کنیم. بعد کمی پنیر وسط آن گذاشته و می بندیم. با دست به شکل توپک در آورده و در ظرف قرار می دهیم. توپک ها را به مدت نیم الی یک ساعت در فریزر قرار می دهیم. پس از آن به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ می  کنیم. زمانی که طلایی رنگ شدند روی دستمال کاغذی آشپزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

* می توانیم از ریحان به جای جعفری استفاده کنیم.

* می توانیم از پنیر چدار به جای پنیر موتزارلا در داخل توپک ها استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا