سرآشپز
نام غذا: سالاد کلم تند
مواد لازم: کلم سفید خرد شده ۱ پیمانه، کلم قرمز خرد شده ۱ پیمانه، هویج درشت رنده شده ۲ عدد، پیاز قرمز خلالی خرد شده ۱ عدد، فلفل سبز تند ۱ عدد، فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد، کنسرو ذرت ۱ قوطی، گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
مواد سس: روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، سرکه قاشق ۱ غذا خوری، عسل ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا فلفل سبز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد می کنیم. سپس تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم.
مواد سس را با هم مخلوط می کنیم. سپس سس را به سالاد افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.
* می توانیم سالاد را قبل از سرو به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهیم.
الناز اشراقی