سرآشپز

نام غذا: سوپ خامه ای قارچ و بروکلی

مواد لازم: قارچ خرد شده ۱ پیمانه، بروکلی خرد شده ۲ پیمانه، آب مرغ ۲ پیمانه، خامه یک دوم پیمانه، کره ۱ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ ها را در کره به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.
آب مرغ را روی حرارت قرار داده و وقتی به جوش آمد بروکلی ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. وقتی بروکلی ها نرم شدند از روی حرارت برداشته و بعد از کمی خنک شدن قارچ را اضافه می کنیم. سپس مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره در می آوریم. پوره را به قابلمه برگردانده و خامه را می ریزیم. سوپ را خوب هم زده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سوپ را با روغن زیتون و گل بروکلی تزیین کرده و همراه لیمو ترش سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا