سرآشپز

نام غذا: خورشت زعفرانی

مواد لازم: سینه مرغ ۴۰۰ گرم، هویج ۲ عدد، فلفل دلمه ای ۲ عدد، پیاز ۲ عدد، سیر ۲ حبه، ماست زده شده یک پنجم لیوان، روغن ۴ قاشق غذا خوری، زعفران ۵ قاشق غذا خوری، زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری، فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا پیازو سیر را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. سپس مرغ را که به شکل مکعبی خرد کرده ایم اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم. هویج را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را نگینی درشت خرد می کنیم. سپس به مرغ افزوده و بعد ۳ دقیقه ادویه ها را می ریزیم. ماست را به زعفران افزوده و خوب هم می زنیم تا سس یکدست شود. سس را بعد از ۵ دقیقه که مواد کمی تفت داده شدند اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در ظرف را گذاشته و حرارت را خیلی کم می کنیم. به مدت  ۸۰ دقیقه می پزیم. خورشت را بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج  سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا