سرآشپز

نام غذا: فطایر

مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد، پنیر خامه ای یک دوم فنجان، پنیر چدار زرد یک دوم فنجان، شیر ۱ فنجان، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، روغن مایع یک و نیم فنجان، آرد الک شده سه و نیم فنجان، بیکینگ پودر ۱۰ گرم، پودر پاپریکا و فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال کمی هم می زنیم. سپس همه مواد را به غیر از آرد به تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به ۸ قسمت مثلثی شکل تقسیم می کنیم. سپس خمیر ها را در روغن سرخ می کنیم. نان ها را در ظرف مورد نظر چیده و سرو می کنیم.
* می توانیم از پنیر موزارلا یا هر پنیر سفیدی به جای پنیر خامه ای استفاده کنیم.
* می توانیم از هر پنیر زرد رنگ دیگری به جای پنیر چدار استفاده می کنیم.
* مثل پیتزا تقسیم می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا