سرآشپز

نام غذا: آش اسفناج

مواد لازم: اسفناج ۱ کیلوگرم، کلم برگ خرد شده یک و نیم پیمانه، پیاز بزرگ ۱ عدد، پیاز داغ ۵ قاشق غذا خوری، سیر داغ ۱ قاشق غذا خوری، نعناع داغ ۱ قاشق غذا خوری، عدس یک و نیم پیمانه، رشته آش به مقدار لازم، کشک به مقدار لازم، آب ۳ لیوان، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. اسفناج ها را شسته و خشک می کنیم. سپس ریز خرد کرده و همراه زردچوبه به پیاز نرم شده اضافه می کنیم. عدس از قبل خیس شده، آب، نمک و فلفل را به اسفناج افزوده و حرارت را کم می کنیم.
در ظرف دیگری کلم را آب پز کرده و در آبکش می ریزیم. سپس کلم و ۳ قاشق پیاز داغ را به باقی مواد اضافه می کنیم. وقتی آش به غلظت لازم رسید رشته را می ریزیم. زمانی که رشته ها پخته و نرم شدند کشک را می ریزیم. اجازه می دهیم آش خوب جا بیفتد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا