سرآشپز

نام غذا: نان عراقی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم، سبزی معطر خرد شده به مقدار لازم، پیاز ۱ عدد، آرد ۵۰۰ گرم، خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری، ادویه به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم، روغن به مقدار لازم، آب به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا آرد، خمیر مایه، ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کمی روغن افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. در آخر آب را ریخته و خوب ورز می دهیم تا یکدست شود. خمیر را به اندازه دلخواه چانه کرده و روی آنها را با پارچه می پوشانیم. یک ساعت و نیم استراحت می دهیم.
پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت را افزوده و تفت می دهیم. سبزیجات معطر، ادویه کاری و نمک را ریخته و کمی تفت می دهیم.
چانه ها را باز کرده و از مایه گوشتی روی آنها می ریزیم. سینی فر را چرب کرده و خمیر ها را با فاصله در آن می چینیم. سینی را بعد از ۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.
* گوشت چرخ کرده از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله می باشد.
* سبزی معطر شامل نعناع، گشنیز و جعفری می باشد.
* می توانیم گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به مایه گوشتی اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا