سرآشپز

نام غذا: پای چوپان

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم، سیب زمینی ۵ عدد، قارچ ۱۰۰ گرم، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، شیر ۱ استکان، کره ۵۰ گرم، روغن مایع به مقدار لازم، پنیر پیتزا به مقدار لازم، پودر پیاز ۱ قاشق غذا خوری، پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری، زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پخته و پوست آنها را می گیریم. سپس همراه شیر، کره و نمک می کوبیم تا پوره شود.
گوشت را تفت می دهیم تا کاملا پخته و تغییر رنگ دهد. سپس پودر پیاز و سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. سپس قارچ ورقه ورقه شده را ریخته و ۳ دقیقه تفت می دهیم. در آخر رب را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.
مایه گوشتی را در ظرف مورد نظر ریخته و با قاشق صاف می کنیم. بعد پوره سیب زمینی را روی آن ریخته و کاملا می پوشانیم. در آخر پنیر پیتزا را ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا