سرآشپز

نام غذا: خمیر مادام بورا

مواد لازم: زرده تخم مرغ ۱ عدد، شیر یک دوم لیوان، بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری، روغن مایع ۵۰ گرم، آرد به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا شیر، زرده تخم مرغ، روغن، بیکینگ پودر، نمک و آرد را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. خمیر که آماده شد به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از یک ساعت از یخچال خارج کرده و از خمیر به اندازه ای که می خواهیم بر می داریم و با وردنه باز می کنیم. وسط خمیر را از موادی که به دلخواه آماده کرده ایم قرار می دهیم . سپس خمیر را بسته و زرده تخم مرغ را با برس روی آن می زنیم. به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

* آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.

 

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا