سرآشپز

نام غذا: سالاد هفت رنگ رژیمی

مواد لازم: گل کلم یک چهارم بوته، هویج ۲ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، فلفل دلمه ای یک عدد، خیارشور ۲۵۰ گرم، زیتون سبز خرد شده یک دوم پیمانه، کالباس ۴ ورقه، نان تست ۶ عدد، ماست موسیر ۱ پیمانه، سس فرانسوی به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گل کلم را گل کرده و همراه کمی سرکه، آب و نمک می پزیم. به اندازه ای می پزیم که مزه دار شود. سپس آبکش کرده و نمک می زنیم.
نان ها را تست می کنیم تا ترد شوند. سپس به شکل مربع های کوچک خرد می کنیم.
کالباس، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و هویج را نگینی خرد می کنیم. سپس مواد خرد شده، گل کلم و نان را با هم مخلوط می کنیم.
ماست موسیر، سس فرانسوی، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. سپس سس را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
* از یک چهارم فلفل دلمه ای استفاده می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا