سرآشپز

نام غذا: سوپ نان جوش

مواد لازم: پیاز ۱ عدد، سیر ۱ حبه، شنبلیله خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آب ۱ پیمانه، روغن نصف پیمانه، نان خشک و خرد شده ۲ پیمانه، تخم گشنیز ۵ عدد، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. پیاز را در روغن و روی حرارت ملایم سرخ کرده و سیر، شنبلیله، تخم گشنیز، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. بعد از ۲ دقیقه رب را افزوده و تفت می دهیم. سپس آب را ریخته و هم می زنیم. در آخر ظرف را از روی حرارت بر داشته و نان را اضافه می کنیم. بلافاصله در ظرف مورد نظر ریخته و همراه ترشی سرو می کنیم.
* می توانیم گردوی آسیاب شده به سوپ اضافه کنیم.
* نان ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم.
* برای این که نان ها خمیر نشوند می توانیم آنها را در ظرفی جدا کنار سوپ سرو کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا