سرآشپز

نام غذا: سوپ نان جوش

مواد لازم: پیاز ۱ عدد، سیر ۱ حبه، شنبلیله خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آب ۱ پیمانه، روغن نصف پیمانه، نان خشک و خرد شده ۲ پیمانه، تخم گشنیز ۵ عدد، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. پیاز را در روغن و روی حرارت ملایم سرخ کرده و سیر، شنبلیله، تخم گشنیز، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. بعد از ۲ دقیقه رب را افزوده و تفت می دهیم. سپس آب را ریخته و هم می زنیم. در آخر ظرف را از روی حرارت بر داشته و نان را اضافه می کنیم. بلافاصله در ظرف مورد نظر ریخته و همراه ترشی سرو می کنیم.
* می توانیم گردوی آسیاب شده به سوپ اضافه کنیم.
* نان ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم.
* برای این که نان ها خمیر نشوند می توانیم آنها را در ظرفی جدا کنار سوپ سرو کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا