سرآشپز

نام غذا: خورشت گوجه سبز با مرغ

مواد لازم: سینه مرغ ۵۰۰ گرم، گوجه سبز ۳۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، جعفری ۳ دسته، نعناع ۱ دسته، نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری، کاری یک پنجم قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری، آب جوش ۲ لیوان

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. سینه مرغ را مکعبی خرد کرده و همراه پیاز تفت می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه سبزی خرد شده را ریخته و تفت می دهیم. پس از ۲ دقیقه گوجه سبز، ادویه ها و آب جوش را اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم. حرارت را کم کرده و حدود ۱ ساعت می پزیم. وقتی گوجه سبز ها کاملا پختند خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج سرو می کنیم.
* هنگام سرخ کردن اگر خورشت خشک بود نصف فنجان آب مرغ یا آب جوش می ریزیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا