سرآشپز

نام غذا: خورشت گوجه سبز با مرغ

مواد لازم: سینه مرغ ۵۰۰ گرم، گوجه سبز ۳۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، جعفری ۳ دسته، نعناع ۱ دسته، نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری، کاری یک پنجم قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری، آب جوش ۲ لیوان

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. سینه مرغ را مکعبی خرد کرده و همراه پیاز تفت می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه سبزی خرد شده را ریخته و تفت می دهیم. پس از ۲ دقیقه گوجه سبز، ادویه ها و آب جوش را اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم. حرارت را کم کرده و حدود ۱ ساعت می پزیم. وقتی گوجه سبز ها کاملا پختند خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج سرو می کنیم.
* هنگام سرخ کردن اگر خورشت خشک بود نصف فنجان آب مرغ یا آب جوش می ریزیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا