سرآشپز

نام غذا: پاستا با قارچ استراگانف

مواد لازم: پاستا ۴۰۰ گرم، قرچ ورقه شده ۵۰۰ گرم، پیاز خرد شده یک دوم پیمانه، سیر ۳ حبه، شیر ۱ لیوان، خامه ۱ بسته، کره ۱ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، سس خردل یک دوم قاشق چای خوری، آرد ۱ قاشق غذا خوری، آویشن یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پاستا را می پزیم. در ظرف دیگری پیاز را در مخلوط روغن زیتون و کره تفت می دهیم. سپس قارچ را افزوده و تفت می دهیم. زمانی که رنگ شان کاراملی شد سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس شیر را ریخته و اجازه می دهیم چند دقیقه به جوشد. وقتی سس قوام آمد حرارت را کم کرده و خامه را می ریزیم. بعد سس خردل، نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. بلافاصله پاستای پخته را ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و آویشن را روی آن می پاشیم.
* می توانیم از آب گوشت یا سبزیجات به جای شیر استفاده کنیم.
* می توانیم مقداری سس ورچستر نیز اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا