سرآشپز

نام غذا: لوبیا پلو با گوشت

مواد لازم: گوشت ران گوساله ۴۰۰ گرم، لوبیا سبز ۱ کیلوگرم، گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم، پیاز ۱ عدد، برنج ۳ پیمانه، زعفران به مقدار لازم، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، دارچین ۲ قاشق چای خوری، فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری، نمک ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا لوبیا ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم. گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم. سپس لوبیا را به پوره اضافه کرده و به مدت ۱ ساعت می پزیم. گوشت را ریز خرد کرده و همراه پیاز خرد شده تفت می دهیم. وقتی رنگ گوشت عوض شد ادویه ها را ریخته و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط لوبیا و گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در ظرف را گذاشته و ۴۵ دقیقه می پزیم.
برنج خیس شده را در آب و نمک پخته و آبکش می کنیم. کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگه مورد نظر را قرار می دهیم. سپس یک لایه برنج ریخته و روی آن یک لایه سس لوبیا با گوشت می ریزیم. این کار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در آخر روی برنج زعفران ریخته و حدود ۲۵ دقیقه دم می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا