سرآشپز

نام غذا: سالاد بنفش

مواد لازم: کلم بنفش کوچک ۱ عدد، شوید خرد شده ۴ قاشق غذا خوری، ذرت ۱ پیمانه، خیارشور ۶ عدد، سیر ۲ حبه، ماست پرچرب یک و یک دوم پیمانه، روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری، گردو آسیاب شده به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کلم را رنده می کنیم. سپس در روغن زیتون تفت می دهیم تا کمی نرم شود. از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود. سیر را رنده کرده و خیار شور را ریز خرد می کنیم. پس از آن همه مواد را به کلم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
* اگر کلم بزرگ بود نصف آن را نیاز داریم.
* می توانیم سس مایونز نیز به سالاد اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا