سرآشپز

نام غذا: شامی لپه

مواد لازم: گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم، لپه ۲۵۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، زعفران آب کرده یک دوم فنجان، پیاز متوسط ۱ عدد، بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری، نمک میوه یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لپه را پخته و له می کنیم. پیاز را ریز خرد می کنیم. سپس گوشت، پیاز، لپه، نمک میوه، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر زعفران را اضافه می کنیم. بعد از آماده شدن از مواد بر داشته و به صورت گرد در کف دست پهن کرده و وسط آن را سوراخ می کنیم تا خوب مغز پخت شود. هر دو طرف شامی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا