سرآشپز

نام غذا: شامی لپه

مواد لازم: گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم، لپه ۲۵۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، زعفران آب کرده یک دوم فنجان، پیاز متوسط ۱ عدد، بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری، نمک میوه یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لپه را پخته و له می کنیم. پیاز را ریز خرد می کنیم. سپس گوشت، پیاز، لپه، نمک میوه، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر زعفران را اضافه می کنیم. بعد از آماده شدن از مواد بر داشته و به صورت گرد در کف دست پهن کرده و وسط آن را سوراخ می کنیم تا خوب مغز پخت شود. هر دو طرف شامی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا