سرآشپز

نام غذا: گوشفیل

مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد، شیر یک دوم فنجان، ماست ۲ قاشق غذا خوری، کره ۲ قاشق غذا خوری، بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری، آرد به مقدار لازم
شکر ۲ پیمانه، آب ۱ پیمانه، آب لیمو به مقدار لازم، وانیل و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا شکر، آب، آب لیمو، وانیل و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا زمانی که به غلظت لازم برسد. سپس شربت را می گذاریم تا سرد شود.
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کرده و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم. سپس آرد را کم کم می ریزیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. بعد از ۲ ساعت استراحت خمیر را با وردنه باز می کنیم. بعد خمیر را به صورت بیضی برش زده و در روغن داغ سرخ می کنیم. گوشفیل ها را در شربت ریخته و سپس روی صافی قرار می دهیم تا شیره اضافی آنها گرفته شود.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا