سرآشپز

نام غذا: خوراک سیب زمینی و ماهی کیلکا

مواد لازم: ماهی کیلکا ۲۵۰ گرم، سیب زمینی ۴ عدد، هویج ۲ عدد، نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه، فلفل دلمه ای ۱ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، سیر ۱ حبه، عصاره تمر هندی ۱ قاشق سوپ خوری، روغن ۱ قاشق غذا خوری، آب یک چهارم پیمانه

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را به صورت ورقه خرد کرده و سرخ می کنیم. هویج ها را پخته و خرد می کنیم. پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم. سرماهی ها را جدا و شکم آنها را تمیز می کنیم و درون سس که از آب، عصاره تمر هندی، نمک و فلفل تشکیل شده قرار می دهیم تا مزه دار شود. سپس مقداری روغن داخل ظرف می ریزیم نخود فرنگی، هویج، پیاز داغ و سیر رنده شده را ریخته و سیب زمینی ها را روی آنها می چینیم. قسمت مرکز را خالی می گذاریم و ماهی ها را از قسمت سر در قسمت خالی چیده و مخلوط آب و سس تمر هندی را می ریزیم. بعد فلفل دلمه ای حلقه شده را چیده و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در قسمت وسط فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا