سرآشپز

نام غذا: سالاد اتریشی

مواد لازم: لوبیا چیتی پخته ۱ پیمانه، جوانه ماش ۱ فنجان، پیازچه ۵ ساقه، جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذا خوری، قارچ ۵ عدد، خیار ۱ عدد
مواد سس: سیر ۱ حبه، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ ها را ورقه ورقه کرده و سرخ می کنیم. خیار و پیازچه را خرد می کنیم. سپس لوبیا ، قارچ، خیار، جوانه ماش، پیازچه و جعفری را با هم مخلوط می کنیم.
سیر رنده شده، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. سپس سس را به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا به خورد شان رود . سالاد اتریشی را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا