سرآشپز

نام غذا: سوپ مرمر خانم

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، جو پرک شده ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، سبزی خرد شده ۲ لیوان، روغن ۲ قاشق غذا خوری، آب ۲ لیتر، آب لیمو به مقدار لازم، نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و همراه زردچوبه تفت می دهیم. سپس جو را افزوده و کمی تفت می دهیم. آب را ریخته و بعد از به جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم تا جو بپزد. در ظرف دیگری گوشت، نصف سبزی، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. سپس به صورت کوفته های ریز در می آوریم. وقتی جو نیم پز شد کوفته ها و باقی سبزی را اضافه می کنیم. زمانی که سوپ جا افتاد آب لیمو، پیاز داغ، نعناع و زردچوبه را اضافه می کنیم. بعد از چند جوش زدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سوپ مرمر خانم با جعفری تزیین کرده و سرو می کنیم.
* سبزی شامل تره، جعفری، مرزه، گشنیز و شنبلیله می باشد.
* کوفته ها را در سوپ در حال جوشیدن می ریزیم تا وا نروند.
* برای خوشمزه تر شدن می توانیم مقداری زعفران اضافه کنیم.
* می توانیم از آب مرغ یا قلم به جای آب استفاده کنیم.
* سوپ مرمر خانم یکی از سوپ های محلی شمال کشور می باشد.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا