سرآشپز

نام غذا: پاستای مرغ و گردو

مواد لازم: پاستای پنه پخته ۵۰۰ گرم، سینه مرغ خرد شده ۱ عدد، گردو خرد شده ۱۰۰ گرم، سیر ۱ حبه بزرگ، فلفل قرمز یا سبز تند ۱ عدد، ریحان خرد شده ۵۰ گرم، جعفری خرد شده ۵۰ گرم، پنیر پارمیزان ۵۰ گرم، کره ۵۰ گرم، روغن زیتون و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: مقداری روغن زیتون و کره را در ماهی تابه می ریزیم. سیر را له و ریز خرد کرده و در ماهی تابه تفت می دهیم. سپس گردو و مرغ را افزوده و مخلوط می کنیم. صبر می کنیم تا مرغ کمی بپزد و بعد فلفل را ریخته و تفت می دهیم. زمانی که مرغ پخت ریحان، جعفری و نمک را اضافه می کنیم. هنگامی که مرغ طلایی رنگ شد پاستا را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم. پنیر را می توانیم همراه با پاستا یا چند دقیقه بعد اضافه کنیم. بعد از ااین که پنیر خوب مخلوط شد از روی حرارت بر داشته و درظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا