سرآشپز

نام غذا: ترشی تخم مرغ

مواد لازم: تخم مرغ، لبوی قرمز، شکر قهوه ای، نمک، میخک، نمک، چوب دارچین، آب، سرکه

طرز تهیه: ابتدا شکر، نمک، میخک، چوب دارچین، سرکه و آب را در ماهی تابه می ریزیم. حدود ۸ دقیقه روی حرارت گذاشته و هم می زنیم. سپس لبوی خرد شده را اضافه می کنیم. زمانی که لبوها گرم شدند از روی حرارت بر می داریم. تخم مرغ ها را آب پز کرده و پوست آنها را می گیریم. تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر چیده و مخلوط مواد را می ریزیم. در ظرف را محکم بسته ودر یخچال می گذاریم. حداقل ۳ روززمان لازم است تا ترشی آماده شود. موقع سرو تخم مرغها را از ظرف خارج کرده و از وسط نصف می کنیم.

الناز اشراقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا