سرآشپز

نام غذا: سوپ مرغ

مواد لازم: ران مرغ ۱ عدد، سیب زمینی کوچک ۱ عدد، هویج ۱ عدد، گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد، نخود فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، برنج ۲ قاشق سوپ خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی و هویج را خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده می کنیم. سپس مرغ، هویج، نخود فرنگی، برنج و نمک را همراه مقداری آب می پزیم. وقتی نیم پز شدند سیب زمینی و جعفری را اضافه می کنیم. زمانی که مرغ کاملا پخت ریش ریش کرده و دوباره به مواد اضافه می کنیم. وقتی سوپ کاملا جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم. سوپ را همراه آب لیمو سرو می کنیم.
* می توانیم سوپ را به صورت پوره در آوریم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا