سرآشپز

نام غذا: خوراک گوشت و سبزیجات

مواد لازم: گوشت خلال شده یک دوم پیمانه، پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری، کرفس خلال شده ۱ پیمانه، ذرت پخته شده یک دوم پیمانه، قارچ خرد شده ۱ پیمانه، هویج خلال شده یک دوم پیمانه، فلفل دلمه ای یک دوم پیمانه، سس سویا ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را همراه پیاز داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم. شعله را زیاد کرده و به ترتیب هویج، فلفل دلمه ای، کرفس، قارچ و ذرت را در تابه ریخته وتفت می دهیم. حدود ۵ دقیقه سبزیجات را با هم تفت می دهیم به حدی که که نرم شوند. نباید رنگ آنها تغییر کند. سپس نمک، فلفل، گوشت و پیاز را اضافه کرده و کمی تفت داده و سس سویا را ریخته و مخلوط می کنیم. خوراک را از روی حرارت بر داشته و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا