سرآشپز

نام غذا: مربای آلو سیاه

مواد لازم: آلوی سیاه ۱ کیلو گرم، شکر ۱ کیلو گرم، وانیل ۱ قاشق چای خوری، آب ۴ لیوان، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا یک قابلمه آب می گذاریم به جوشد. سپس آلوها را در آب در حال جوش ریخته و بعد چند جوش زدن بلافاصله درون آب سرد می ریزیم تا پوست آنها راحت جدا شود. آلوهای پوست گرفته شده را در قابلمه ریخته و لابلای آنها شکر می پاشیم. چند ساعت در محیط یا یخچال قرار می دهیم تا آب بیندازد. باقی شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. وقتی جوشید آبی که آلوها انداخته را اضافه می کنیم. زمانی که شیره کمی غلیظ شد آلوها را افزوده و بعد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از روی حرارت بر می داریم. کف روی آن را بر داشته و وانیل و آبلیمو را می ریزیم. بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم.

* آلو ها باید سفت باشند.

* در مرحله آخر آلوها را آن قدر می پزیم که له نشوند.

 

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا