سرآشپز

نام غذا: خورشت فسنجان

مواد لازم: مرغ ۷۰۰ گرم، گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم، کدوی کوچک ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، رب انار یک لیوان، شکر یک و نیم قاشق غذا خوری، زعفران یک دوم قاشق چای خوری، نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. مرغ را نیز همراه پیاز کمی تفت داده و سپس نمک، زرد چوبه، روغن و آب جوش اضافه می کنیم. گردو را در ظرف دیگری تفت می دهیم زمانی که رنگ آن کمی تغییر کرد به مرغ نیم پز افزوده و حدود ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم بجوشد. اگر آب خورشت کم بود مقداری آب اضافه می کنیم. سپس کدوی رنده شده را ریخته و بعد نیم ساعت رب انار را اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن شکر را می ریزیم. بعد از حل شدن شکر زعفران آب کرده را اضافه می کنیم. اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه بجوشد سپس حرارت را ملایم کرده و بعد از ۱۵ دقیقه از روی حرارت بر می داریم.
* آب جوش باید مقدارش زیاد باشد تا مرغ بپزد.
*رب انار را از مقدارمعمول کمتر می ریزیم و بعداز این که خورشت یکی دو جوش زد اگر لازم بود اضافه می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا