سرآشپز

نام غذا: معجون

مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد، شیر ۱ لیتر، خرما ۱۰ عدد، کنجد ۳ قاشق غذا خوری، عسل ۱ قاشق سوپ خوری، پودر نارگیل ۳ قاشق غذا خوری، کاکائو ۱ قاشق غذا خوری، شکر ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:ابتدا هسته خرما ها را در آورده و زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. شیر را گرم کرده و شکر، عسل و خرما را اضافه می کنیم. سپس در مخلوط کن ریخته و آن قدر مخلوط می کنیم تا پف کند. بعد زرده تخم مرغ، کنجد، پودر نارگیل و کاکائو حل شده را به مواد افزوده و چند بار به آرامی مخلوط می کنیم. معجون را در لیوان ریخته و سرو می کنیم.
* می توانیم مقداری بستنی به معجون اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا