سرآشپز

نام غذا: ماکارونی با مرغ

مواد لازم: ماکارونی یک بسته، مرغ خرد شده ۲۰۰ گرم، هویج رنده شده ۱۰۰ گرم، کاهوی خرد شده ۱۵۰ گرم، فلفل دلمه ای کوچک خرد شده ۲ عدد، ریحان خرد شده ۵۰ گرم، پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد، کرفس خرد شده ۱۰۰ گرم، سیر ۲ حبه، رب یا سس گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری، زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ماکارونی را با آب و روغن می پزیم. پیاز را حرارت می دهیم تا سبک شود. سپس سیر های له شده و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم. وقتی که مقداری نرم شد آویشن، نمک و فلفل را ریخته و هم می زنیم. سپس کرفس را اضافه تفت می دهیم تا مقداری سبک شود. بعد هویج را اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم. سپس ریحان و بلافاصله مرغ و زرد چوبه را افزوده و سرخ می کنیم. بعد رب گوجه فرنگی را ریخته و خوب مخلوط می کنیم. مقداری که تفت داده شد کاهو را اضافه می کنیم و تا حدی تفت می دهیم که رنگش از بین نرود و خیلی پخته و له نشود. بعد از حدود ۳ دقیقه سس را از روی حرارت بر می داریم. ماکارونی قبلا پخته شده را با آب ولرم می شوریم و آبکش می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سس را روی آن می ریزیم.
* می توانیم مرغ را با زرد چوبه تفت داده و سپس به مواد اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا