سرآشپز

نام غذا: کباب پنیری

مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم، نان باگت ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، زنجبیل ۱ عدد، سیر ۲ حبه، جعفری یک دوم پیمانه، پنیر ۲۰۰ گرم، کره ۲ قاشق سوپ خوری، سس خردل ۱ قاشق غذا خوری، سس سویا ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: از قسمت سر نان روی آن مقداری آب ریخته و می گذاریم تا نرم شود. کره را روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم آب شود. زنجبیل را پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. سیر و جعفری را ریز خرد می کنیم. سپس مواد خرد شده را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت می دهیم تا رنگ جعفری تغییر نکند. سپس ظرف را کمی کج می کنیم تا کره آن گرفته شود و کنار می گذاریم تا خنک شود. در ظرف دیگری گوشت، سس سویا، سس خردل، مواد تفت داده شده، تخم مرغ، نان خیس خورده، نمک وفلفل را با هم مخلوط کرده و خوب چنگ می زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. پنیر را به اندازه دلخواه برش داده و کنار دست می گذاریم. سپس از مواد به اندازه نارنگی برداشته و گلوله می کنیم. بعد با انگشت وسط آن را سوراخ کرده و پنیر را درون آن گذاشته و وول می دهیم تا مثل سوسیس شود. بعد به روغن و جعفری آغشته می کنیم. می توانیم درون روغن سرخ کنیم یا روی تور مشبک در حرارت ۱۳۷ درجه سانتیگراد بپزیم که حدود یک ساعت طول می کشد.
*به جای زنجبیل تازه می توانیم از ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا