سرآشپز
نام غذا: سوپ مرغ و جو
مواد لازم: ران مرغ ۲ عدد، پیاز سفید ۱ عدد، سیر ۱ حبه، کرفس ۱ ساقه، هویج ۴ عدد، گوجه فرنگی ۶ عدد، لوبیا سبز ۱ پیمانه، زیتون سه چهارم پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، آب ۶ پیمانه، جو پرک یک و نیم پیمانه، برگ بو ۲ عدد، پودر آویشن یک دوم قاشق چای خوری، چوب دارچین ۲ عدد، فلفل سفید ۱ قاشق چای خوری، زیره سبز ۱ قاشق چای خوری، پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری، نمک ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا پیاز، هویج و کرفس را خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. گوجه فرنگی ها را به ۸ قسمت تقسیم کرده و لوبیا ها را در اندزه های ۲ سانتیمتری خرد می کنیم. جو را چند بار با آب سرد می شوییم تا آبی که از آن خارج می شود شفاف باشد. روغن زیتون را گرم کرده و پیاز، سیر و کرفس را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند. ران مرغ ها را افزوده و تفت می دهیم تا طلایی شوند. سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. ۴ پیمانه آب را ریخته و وقتی جوشید حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ ها بپزند. حدود ۱ ساعت بعد مرغ ها را از قابلمه در آورده و گوشت را از استخوان جدا می کنیم. گوشت مرغ خرد شده را دوباره به قابلمه بر گردانده و گوجه فرنگی و لوبیا را اضافه می کنیم. بعد جو و باقی آب را می ریزیم. ادویه ها و زیتون را افزوده و به مدت ۱ ساعت در حرارت ملایم می پزیم. سپس نمک را اضافه می کنیم. هنگام سرو چوب دارچین ها را از سوپ خارج کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
* می توانیم قارچ هم به سوپ اضافه کنیم.
الناز اشراقی