سرآشپز

نام غذا: خورشت لوبیا سبز
مواد لازم: لوبیا سبز خرد شده ۵۰۰ گرم، گوشت قیمه شده ۲۰۰گرم، پیاز ۱ عدد، سیب زمینی ۲ عدد، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، آبغوره به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: لوبیا را در آب و نمک می پزیم. گوشت را همراه پیازخرد شده تفت می دهیم. سیب زمینی را خرد کرده و در ظرف دیگری سرخ می کنیم. سپس لوبیای آب پز شده و گوشت و پیاز تفت داده شده را در ظرفی ریخته و رب را با کمی آب لوبیا، نمک و فلفل هم زده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. زمانی که مواد جا افتاد آبغوره را افزوده و در ظرف را می گذاریم تا خوب جا بیفتد. بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر ریخته و دور آن را با سیب زمینی سرخ شده و نصف تخم مرغ پخته در وسط خورشت تزیین می کنیم.
الناز اشراقی