سرآشپز

نام غذا: شربت ریواس

مواد لازم: ریواس ۱ کیلو گرم، شکر ۱ کیلو گرم

طرز تهیه: ابتدا ریواس ها را شسته و پوست آنها را می گیریم. سپس آنها را در تکه ها ی ۸ سانتیمتری می بریم. ریواس ها را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را اضافه می کنیم. مخلوط ریواس و شکر را ۲۴ ساعت در دمای محیط قرار داده و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم می زنیم تا شکر کاملا به شیره تبدیل شود. بعد از ۲۴ ساعت شیره ریواس را از صافی رد می کنیم. اگراز دانه های شکر مانده باشد کمی حرارت می دهیم تا آب شوند. شیره را با آب رقیق کرده و شربت ریواس را سرو می کنیم.
* شیره ریواس را در یخچال نگه می داریم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا