سرآشپز

نام غذا: سوفله مرغ و بادمجان

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، بادمجان ۲ کیلو گرم، پیاز داغ یک دوم پیمانه، رب گوجه فرنگی ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری، سس گوجه فرنگی به مقدار لازم، پنیر پیتزا ۱ بسته، آرد گندم ۵۰ گرم، شیر ۱ پیمانه، کره ۵۰ گرم، شیر ۱ لیوان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: آرد را با کره تفت می دهیم تا اینکه مقداری رنگ آن تغییر کند. سپس شیر را اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که سس غلظت خودش را به دست آورد. مرغ را خرد کرده و به مخلوط پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل آغشته می کنیم. درظرف دیگری  کره ریخته و سس سفید را از روی حرارت برداشته ومقداری از آن را داخل ظرف می ریزیم. بعد بادمجان های حلقه شده را می چینیم. سپس مرغ و از روی آن پنیر پیتزا را می ریزیم. بعد باقی بادمجان ها را چیده و سس را می ریزیم. در آخر پنیر پیتزا را ریخته و صاف می کنیم. در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۷ دقیقه قرار می دهیم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا