سرآشپز

نام غذا: سوفله مرغ و بادمجان

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، بادمجان ۲ کیلو گرم، پیاز داغ یک دوم پیمانه، رب گوجه فرنگی ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری، سس گوجه فرنگی به مقدار لازم، پنیر پیتزا ۱ بسته، آرد گندم ۵۰ گرم، شیر ۱ پیمانه، کره ۵۰ گرم، شیر ۱ لیوان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: آرد را با کره تفت می دهیم تا اینکه مقداری رنگ آن تغییر کند. سپس شیر را اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که سس غلظت خودش را به دست آورد. مرغ را خرد کرده و به مخلوط پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل آغشته می کنیم. درظرف دیگری  کره ریخته و سس سفید را از روی حرارت برداشته ومقداری از آن را داخل ظرف می ریزیم. بعد بادمجان های حلقه شده را می چینیم. سپس مرغ و از روی آن پنیر پیتزا را می ریزیم. بعد باقی بادمجان ها را چیده و سس را می ریزیم. در آخر پنیر پیتزا را ریخته و صاف می کنیم. در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۷ دقیقه قرار می دهیم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا