سرآشپز
نام غذا: رنگینک مجلسی
مواد لازم: خرما ۱۵۰ گرم، گردو به مقدار لازم، آرد گندم ۱ پیمانه، آرد نخودچی یک دوم پیمانه، پودر شکر ۲ قاشق غذا خوری، پودر دارچین یک سوم قاشق غذا خوری، پودر هل یک سوم قاشق غذا خوری، پودر پسته و نارگیل به مقدار لازم، زعفران غلیظ ۱ قاشق چای خوری، کره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه: ابتدا هسته خرما ها را گرفته و گردو را جایگزین می کنیم. مخلوط آرد ها را تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شده و طلایی شود. سپس کره را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. آنقدر هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید. بعد پودر قند را روی آن الک کرده و پودر دارچین و هل را می ریزیم. خمیر را خوب ورز می دهیم تا صاف و یکدست شود. قالب را چرب کرده و نایلون داخل آن پهن می کنیم. نصف خمیر را در قالب پهن کرده و خرما ها را روی آن می چینیم. سپس باقی خمیر را روی خرما ها پهن کرده و کاملا می پوشانیم. قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را گرفته و کمی سفت شود. پس از این مدت از قالب را خارج کرده و برش می زنیم. رنگینک ها را در ظرف مورد نظر چیده و با پودر پسته و نارگیل تزیین می کنیم.
* از قالبی به ابعاد ۱۲ در ۱۶ استفاده می کنیم.
* می توانیم فقط از یک و یک دوم پیمانه آرد گندم استفاده کنیم.
الناز اشراقی