سرآشپز

نام غذا: بورانی کدو

مواد لازم: کدو ۱ کیلو گرم، پیاز متوسط ۳ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، سیر ۶ حبه، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست کدوها را گرفته و به صورت نوارهای نازک خرد کرده و تفت می دهیم. در ظرف دیگری پیاز خرد شده را کمی تفت داده و سیر خرد شده را اضافه می کنیم. سپس گوجه فرنگی خرد شده را به پیاز افزوده و تفت می دهیم. وقتی که همه مواد را خوب تفت دادیم نمک و کدو را ریخته  و مخلوط می کنیم. بعد در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم. بعد از ۲ دقیقه که طعم مواد به خورد هم رفت غذا آماده سرو است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا