سرآشپز

نام غذا: پاستیل خانگی

مواد لازم: شکر ۲ فنجان، پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری، آب میوه ۱ فنجان، اسانس یا رنگ خوراکی به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود. در ظرف دیگری شکر و آب میوه را با هم جوشانده و اسانس را اضافه می کنیم. ژلاتین حل شده را به آب میوه افزوده و هم می زنیم. سپس مایع را در قالب های مورد نظر ریخته و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم. وقتی پاستیل ها بسته شد از یخچال در می آوریم. سپس روی پاستیل ها شکر پاشیده و از قالب در می آوریم.
* به جای آب میوه می توانیم از نوشابه استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا