سرآشپز
نام غذا: رولت پنیری
مواد لازم: پنیر صبحانه، پنیر خامه ای، سبزیجات معطر، تربچه، گردو
طرز تهیه: ابتدا پنیر صبحانه و پنیر خامه ای را ریز رنده کرده و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود. سپس فویل آلومینیومی را کمی چرب یا مرطوب کرده و پنیر را حداقل به ضخامت ۱ سانتی متر روی فویل پهن می کنیم. حدود ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سبزیجات معطر، تربچه و گردو را خرد می کنیم. پنیر را از یخچال خارج کرده و مواد را بصورت یکدست روی آن می ریزیم. بعد به آرامی رول کرده و ۱ ساعت دیگر در یخچال می گذاریم. پس از یک ساعت به آرامی در ظرف مورد نظر قل داده و با سبزی و تربچه تزیین می کنیم.
* گوجه فرنگی خشک شده هم می توانیم به مواد داخل رول اضافه کنیم.
الناز اشراقی