سرآشپز

نام غذا: سوپ مرغ با پوره سیب زمینی

مواد لازم: مرغ بریان خرد شده ۲ فنجان، پوره سیب زمینی ۱ بسته کوچک، پیازچه خرد شده یک چهارم فنجان، فلفل دلمه ای کوچک خرد شده ۱ عدد، ذرت ۳۵۰ گرم، سس پنیر ۱ بسته کوچک، آب مرغ  ۲ فنجان، شیر ۲ فنجان، کره ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه : ابتدا آب مرغ، مرغ، فلفل دلمه ای، پیازچه، ذرت و کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی به جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم. اجازه می دهیم ۵ دقیقه بجوشد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند و هر از گاهی هم می زنیم. سپس شیر و سس پنیر را افزوده و هم می زنیم تا سس آب شود. بعد از روی حرارت بر داشته و پوره را اضافه می کنیم. بلافاصله در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا